O nama

Auto Market Group D.O.O je kompetentan i pouzdan partner u svim poslovima vezanim za vaš automobil. Firma posluje u sklopu auto kuće Holliday, koja se više od 15 godina bavi uvozom i prodajom polovnih automobila. Ponudu smo obogatili novim Fordovim putničkim i lako-komercijalnim programom. Ovlašćeni smo serviser i prodavac Fordovih vozila.

Auto-mehaničarski servis je otvoren za pružanje usluga građanstvu, kao i pravnim licima. Posedujemo dijagnostičke uređaje najnovije generacije, sve alate i aparate potrebne za funkcionisanje savremenog i stručnog servisa i radionice. Nudimo usluge servisiranja vozila, vulkanizerske usluge, regliranje trapa i servisiranje klima uređaja. Servis je velikog kapaciteta – na površini od skoro 500m5, sa 5 dizalica i 5 zaposlenih mehaničara – u mogućnosti smo da u svakom trenutku prihvatimo vaše vozilo i izvršimo potrebne servisne radove. Uspešno sarađujemo sa najvećim uvoznicima i dobavljačima rezervnih delova, što omogućava brzu i najpovoljniju nabavku.

Stečeno iskustvo u ovom poslu garantuje kvalitet u poslovanju.

Zahvaljujući preporukama kupaca i stalnom unapređenju poslovnih procesa uspešno se razvijamo i poslujemo dugi niz godina.