Servis auto klima uređaja

U savremenom načinu života automobil predstavlja nužnost. Klima sistem u vozilu nam omogućava daleko prijatnije uslove za vožnju. Kako bi uspostavili pravilan rad klima uredjaja,
neophodno je ispostovati odredjene uslove. Pravilan rad klima sistema narusavaju bakterije i drugi mikro organizmi, nikotin u automobilu, industrijska zagadjenja i izduvni gasovi, polen i sl.

Da bi sprecili nezeljene posledice po zdravlje i neprijatne mirise u kabini, savetujemo da u nasem servisu izvrsite kontrolu klima uredjaja i neophodne intervencije.

Nudimo Vam:
– Ciscenje klima urenjaja Wynn’s preparatima/tretmanima i uredjajima (uredjaj rasprsuje rastvor koji eliminiše uslove za razvoj bakterija i mikroorganizama. To je potpuno bezbedan tretman sa dugoročnim dejstvom koji trenutno čisti, dezinfikuje i sprečava kontaminaciju klima uređaja u dužem periodu. Potpuno je netoksičan i bezbedan za putnike. Prednosti i rezultat ovog tretmana su prijatan i apsolutno cist vazduh uz dugotrajan efekat.
– Punjenje ili dopuna klima uredjaja predvidjenim freonom (podrazumeva koriscenje ulja i UV tecnosti)
– Kontrola i servis sistema (dijagnostika količine i koncentracije freona i ulja u rashladnom sistemu, dijagnostika eventualnog curenja rashladne tečnosti pomoću UV kontrast tečnosti i proveru pritiska u rashladnom sistemu)
– Zamenu filtera ili isušivača
– Zamena kompresora ili hladnjaka
– Popravka instalacije